Hej på er! 

Jag och Lois är tillbaka i LA, Long Beach, hos mina föräldrar och syskon. 
Jag njuter och är så avslappnad i att bara vara. Ta dagarna lite som de kommer och hittar på lite saker då och då. 
Vi landade i onsdags kväll runt 19 tror jag. På torsdagen åkte vi till Redondo Beach och jag fick mitt hår klippt och slingat av världens bästa Pauline. Jag har så mycket hår så det tar sån tid (4,5 tim). Så tålamod krävs. 
På fredagen åkte vi till Redondo Beach igen, denna gång till mammas och pappas butik Afzelius Health & Beauty De har fått det såå fint verkligen! Jag är så glad för deras skull. Inom kort kommer mamma även utföra behandlingar. 
Lördagen gjorde jag och mamma naglar på kvällen, söndagen åkte vi till kyrkan i San Pedro och sedan åkte mamma och pappa på Oscars party medan jag och syskonen satt hemma och lurkade i soffan. Vad är väl ett Oscars party? 
Igår var vi och shoppade på Citadel outlets. Superbra och stor outlet med alla märken du kan tänka dig, till bra priser. 
Idag ska jag och Lois promminera på stranden här i Long Beach och sedan blir det grill här hemma. 

Det är stor skillnad på att vara här denna gång. Förra gången hade jag aldrig ens varit i USA och det var så extremt mycket intryck på alla möjliga sätt. Nu vet man mer om hur det ser ut, vart man åker och handlar (och shoppar) och lite mer om "hur det funkar här". Det känns bra. Pappa är ledig en hel del under vår vistelse här så vi ska åka till zoo med Lois och det stora akvariumet vi var på sist. Lois kommer älska det! Det gjorde hon redan för 6 månader sedan. Och hon har ju blivit så stor sedan dess. Igår blev hon 1,5 år. Det var alltså exakt 6 månader sedan vi var här och firade hennes ettårsdag och hon hade precis börjat gå med vingliga steg. Nu är det full fart fram och hon babblar och snappar upp nya ord varje dag. Fascinerande! 
Här kommer en rad blandade bilder! 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)