Äntligen helg! Jobbat från söndag till idag den här veckan. Mycket på jobbet som vanligt. Men jag är tacksam för varje dag Lois kan vara på förskolan och vi slipper vabba. Det är så jobbigt att se henne dålig samtidigt som man bara vill prestera på jobbet. För 2 helger sedan hade hon över 40 grader pluttan. 
Jag läste en bra artikel om just vabb och hur dåliga många av oss föräldrar är på det där. Att ha barnet hemma den där extra dagen så hon/han hinner bli helt frisk och bara ta vara på tiden att varva ner och mysa. Vila om dagarna tillsammans och bläddra i böcker. Såklart är det inte alltid på det viset att vabba. Det kan även vara skrik och gnäll precis hela dagen och sömnlösa nätter för att Lois eller barnet i fråga inte mår bra. Hur som, skulle vi sköta detta bättre med den där extra dagen hemma hade det naturligtvis inte varit lika mycket vabb och sjuka barn. 
Men nu är det helg och jag ska njuta varenda minut. Påbörjade njutningen redan igår kväll med en jättemysig och god middag på Klang i MoS med några kollegor. 
För att fortsätta på mystemat så sitter jag i  skrivande stund och tittar på Sagan om Ringen. När Adam tycker att jag ska föreslå en film så är det varje gång; Sagan om Ringen. Om och om igen. Det har blivit till ett skämt (fast ändå inte). Harry Potter är också en sån där favorit. The nerd in me.

Imorgon har jag lite blandat att göra. Lördag-söndag ska jag och Adam på hotell. Adam har bokat och fixat. Ska bli så mysigt. Ser verkligen fram emot det så mycket. Bara vara vi. 
Bjuder på lite bilder från min och Lois prommenad i lördags.


(null)

(null)

(null)

(null)1 kommentarer

Anonym

05 Feb 2018 07:27

Haha Amanda! Harry Potter och sagan om ringen går varma här hemma också, visserligen är det oliver och Matteo som tittar då😄🏋️🎸

Kommentera

Publiceras ej