Min Adam driver Kapellets Barberare. Vi öppnade i november 2015 och har byggt upp shoppen sen dess med både barbering, lärlingar och butik. Det är otroligt hur bra det har gått och hur framtiden ser ut. Det har varit jättetufft att bygga upp för oss båda rent tidsmässigt plus en liten bebis plus att jag drivit en av Odd Mollys butiker här i Sthlm när jag inte varit hemma med Lois. Så vi har haft MYCKET de senaste åren. Det finns lite kvar att göra med shoppen men nu börjar vi faktiskt landa in och vi kan börja dra ner på jobb och lägga mer tid på familjelivet. Det känns så gott och fridfullt. 
I dagsläget jobbar Robin, Daniel och Limpan på Kapellet med Adam. Robin har varit en av  Adams första lärlingar och jobbar nu som professionell barberare. Daniel och Limpan är lärlingar i nuläget under några dagar i veckan och är på god väg. 
Nu är jag och hänger lite med grabbarna och ska iväg om en liten stund. 
Bjuder på lite bilder för en inblick hos Kapellet! 

Lärlingen Daniel, Adam och Robin

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Äntligen helg! Jobbat från söndag till idag den här veckan. Mycket på jobbet som vanligt. Men jag är tacksam för varje dag Lois kan vara på förskolan och vi slipper vabba. Det är så jobbigt att se henne dålig samtidigt som man bara vill prestera på jobbet. För 2 helger sedan hade hon över 40 grader pluttan. 
Jag läste en bra artikel om just vabb och hur dåliga många av oss föräldrar är på det där. Att ha barnet hemma den där extra dagen så hon/han hinner bli helt frisk och bara ta vara på tiden att varva ner och mysa. Vila om dagarna tillsammans och bläddra i böcker. Såklart är det inte alltid på det viset att vabba. Det kan även vara skrik och gnäll precis hela dagen och sömnlösa nätter för att Lois eller barnet i fråga inte mår bra. Hur som, skulle vi sköta detta bättre med den där extra dagen hemma hade det naturligtvis inte varit lika mycket vabb och sjuka barn. 
Men nu är det helg och jag ska njuta varenda minut. Påbörjade njutningen redan igår kväll med en jättemysig och god middag på Klang i MoS med några kollegor. 
För att fortsätta på mystemat så sitter jag i  skrivande stund och tittar på Sagan om Ringen. När Adam tycker att jag ska föreslå en film så är det varje gång; Sagan om Ringen. Om och om igen. Det har blivit till ett skämt (fast ändå inte). Harry Potter är också en sån där favorit. The nerd in me.

Imorgon har jag lite blandat att göra. Lördag-söndag ska jag och Adam på hotell. Adam har bokat och fixat. Ska bli så mysigt. Ser verkligen fram emot det så mycket. Bara vara vi. 
Bjuder på lite bilder från min och Lois prommenad i lördags.


(null)

(null)

(null)

(null)