Igår var vi på Universal Studios. 
Wow vilken upplevelse. Har inte mått så dåligt eller varit så fascinerad på länge! Aquarium of the Pacific var ju absolut coolt det med tanke på min fascination över djur men detta var nåt helt annat. Det var jag, Adam, pappa o brorsan Simon som åkte dit. Syrrorna var i skolan och mamma var hemma med Lois vilket var klokt. 
Vi var där vid 10 och åkte hem vid 18:30. Det var lagom med tid tyckte jag. Om man hade velat spela mer på hjulen hade man kunnat lägga en extra timma på det men för oss kändes det lagom.
Vi började med en guidad tur i ett tåg runt "Universal city" där man fick se vart filmer spelats in, filmteams husen, skådisarnas husvagnar m.m. Det var bra att börja med för att få en överblick över området och för att kunna orientera sig lite. Efter det väntade Jurassic Park, the Mummy, Harry Potter, the Walking Dead, the Minions, the Simpsons och Transformers. 
Hur detta går till går ju knappt att beskriva men oftast innehöll det 3D glasögon, bildskärm och något slags säte som rörde sig och vatten som sprutade. 
Favoriterna var Harry Potter och Transformers. Det kändes SÅ verkligt, som att man både flög på kvasten och blev slukad av Megatron. 
De absolut värsta var the Mummy och the Simpsons. The Mummy insåg jag ganska snabbt att jag var tvungen att blunda och använda mig av förlossningsandningen profylax för att inte spy och svimma. The Simpsons såg jag typ 30 sek in i "filmen", sedan blundade jag resten och fick även där koncentrera mig på andningen. 
Jag kan tillägga att jag är extremt åksjuk. Jag kan knappt skicka iväg ett snabbt sms när jag åker bil utan att må illa. Men jag var ju illa tvungen att testa alla "attraktioner" eller "simulatorer". 
Under dagen såg vi också ett rollspel ur "Water world" som var riktigt grymt med mycket stunts och action. Middagen bestod av hamburgare och korv på Krusty burgers och efter det blev det en given iskaffe på Starbucks samt en fet Ben n Jerry glass. 
Som ni hör på mina förstärkningsord i inlägget hade vi en riktigt lyckad dag som inkluderade mycket adrenalin och kräksmak i mun men också mycket skratt och häftiga upplevelser som maxade hjärnan med intryck. 
Nu är det onsdagkväll och kl är över 22. Dags för sängen. Sov gott! 

1 kommentarer

Norrsken Emma

14 Sep 2017 09:02

härliga foton =)

kramiss

Kommentera

Publiceras ej