Hej! Idag vaknade jag med en sån huvudvärk.. Adam tog morgonen och åkte på en marknad med mamma pappa o Lois så jag fick sova ut. Skönt. 

Igår var vi uppe vid observatoriet (vid Hollywood skylten) och såg ut över hela LA. Sedan åkte vi ner till Walk of Fame och strosade och åt lunch. Sååå mycket folk! Men häftigt var det att bara fått gå där och se spektaklet. Vi var inne i en souvenirbutik som var helg hysterisk med stora skyltar och lampor som blinkade och hög musik. Såklart skulle Lois ha ett minne med från Hollywood så vi köpte en Mimmi. Inte för att hon kommer komma ihåg någonting, men ändå. Mimmi represents. 
Vi var även in på Marshalls och Adam hittade en underbar kaninfåtölj som Lois såklart skulle ha. Vi får se om den får plats i resväskan, annars får den vara här hos mormor och morfar. 
Efter detta åkte vi till Beverly Hills, mest bara för att se alla fina hus. Vi körde även på Sunset Boulevard och Rodeo drive. Gator man bara sett på film tidigare. Konstigt att de finns på riktigt...! 
Det var en jättehärlig dag med, återigen, mycket intryck. Här kommer lite bilder! 


Utsikt över LA
When you see it ✝️
Musse var spännande
<3
Strolling
Lois visar upp Mimmi
Vårt nya hem. Not.
Mamma strosar

2 kommentarer

Jenny

18 Sep 2017 19:36

Ni är saknade!❤️❤️❤️

Svar: Saknar dig Jenny ❤️❤️
Amanda Ankarstorm

Jenny

18 Sep 2017 19:36

Ni är saknade!❤️❤️❤️

Kommentera

Publiceras ej