Hej o hå! 

Sakta men säkert börjar vi komma ur jetlaggen. När man tror att den är borta så kommer den rätt som det är som en käftsmäll. Men idag hoppas jag på att det ska vara sista dagen. Känslan är svår att beskriva om man inte varit med om det. Man blir gräsligt trött, illamående och yr. Påminner lite om en svinhård bakfylla. Usch. 

Vi tar det lugnt om dagarna än så länge. Skönt. I lördagskväll promenerade vi längst med Long Beach och igår var vi i kyrkan på förmiddagen och sedan åkte vi till Outlet of Orange i Orange County. Dit ska du åka om du vill fynda! (Sen har vi ju obligatoriska Walmart som ingen får missa) Jag köpte en väska från Calvin Klein, älskar modellen! Liten och elegant. Det blev även Uggs till vintern och nya underkläder. Har låga Uggs sen innan men kände att höga blir maxmys i vinter. För Adam blev det också nya underkläder och ett par låga Martens. Innan dess köpte jag en plånka och vi köpte oss en kamera som jag länge velat ha. Jag fick en i födelsedagspresent förra året men den gick sönder och gick inte att laga. Så nu blev det en ny! Kul att kunna fota hela semestern med! 

På kvällen gick vi ut och åt med hela familjen och ett par familje kompisar som också bor här i Long Beach som jag nämnde i förra inlägget. Supermysigt! 


Idag ska jag, syrrorna, mamma och Heléne (mamma till Pauline) jobba! Vi ska vara med och servera på en tillställning i Culver city. Spännande! Och imorgon fyller Lois 1 år!! Fattar inte!! 

Bjuder på en rad blandade bilder. 

Kommentera

Publiceras ej