Vi har kommit fram till LA! 
Resan gick fantastiskt bra. Vi var i god tid, checkade in oss själva när vi kom till Arlanda och gick smidigt igenom säkerhetskontrollen trots packning med barnmat och välling och en stor termos med hett vatten. Jag hade förväntat mig olika kontrollmoment pga barnmaten men det gick hur smidigt som helst. Skönt. Väl på flygplanet kunde jag slappna av och veta att nu skulle vi bara ta oss igenom flygresan och komma in i landet och det visade sig gå lika smidigt det. Lois skötte sig utmärkt hela resan. Inget skrik och inga protester. Otroligt. Jag som själv blir så rastlös av att flyga länge. Lois sov dock bara 1,5 timma på hela flygresan, så det blev knappt varken sömn eller film för vår del heller. Lois är väldigt aktiv och vill få uppmärksamhet och underhållning hela tiden. Pekböckerna var då perfekt, lika så baby-snacks som jag köpte med i form av kakor och chips men som är som majskrokar i konsistensen. Vi gick några runder i gången också och hälsade på folk. Jag hade bokat platser med extra benutrymme där det ska rymmas en "baby bassinet" vilken vi fick strax efter vi hade lyft. Mycket smidigt! Blev som ett säte för Lois en extra rolig grej (eftersom hon knappt sov i den som ju var tanken) 
Jag skrev sist om att jag tyckte det var så svårt med mat och välling. De hade ingen micro ombord men gjorde en "vattenlösning" så att Lois kunde få äta sin mat varm. Jag kan verkligen rekommendera att endast ha med klämmisar i både mat, smoothie och andra godsaker som finns i klämmis-väg. Vatten till välling hade vi med i en termos. Allt funkade väldigt bra, sjukt tacksam! Det tuffa är jetlaggen som slog en i bilresan "hem" till Long Beach från LAX och som kommer och går under de första 2-3 dygnen. Tacksam över att familjen avlastar med Lois så att vi får chans att vila. 

Idag, fredag kl 8:45, har vi hunnit till frisören. Mamma och pappa har kompisar som också bor här varav pappan och dottern i familjen är frisörer och har salongen "Arnold's" i Redondo Beach. Jag blev klippt och slingad av Pauline, fantastiskt duktig o go! Jag klippte av ca 10-15 cm och hela håret fick sig en rejäl omgång slingor, noga jobbade Pauline sig igenom nacke till lugg. Jag har så hemskt (ja, hemskt) mycket hår så klipp o sling tog mig nästan 4 timmar. Men oh så behövligt och härligt att få gjort håret. Bokade in en till tid inför hemresan bara för att få det rykande färskt fixat inför hösten. 
Imorgon är det Adams tur att klippa sig hos en barber som han hittade inte så långt härifrån. Sedan blir det nog stranden. 
Det är så gott att vi ska vara här i enmånad... njuta, njuta, njuta. Så mycket nya intryck och att fortsätta vänja sig vid tanken att mamma, pappa och syskonen bor här nu. Ett andra hem för oss dvs. 
Nu är kl 21:50 och det är dags att sova! 

Dockan Henke var med såklart
Flyger in över LA

3 kommentarer

Jenny

02 Sep 2017 15:09

😍 Älskade Lois❤️ Skönt att resan gick så bra! Hoppas ni får en riktigt bra semester! Hälsa alla.
Älskar er❤️

Svar: Ska hälsa!! Vi har det så gott!! 😍 Älskar dig! ❤️😍
Amanda Ankarstorm

Jenny

02 Sep 2017 15:09

😍 Älskade Lois❤️ Skönt att resan gick så bra! Hoppas ni får en riktigt bra semester! Hälsa alla.
Älskar er❤️

Josefin

04 Sep 2017 10:18

SÅ skönt att allt gick så smidigt! <3

Kommentera

Publiceras ej