Hej! Natt hos er och dag hos mig. Idag har jag, mamma och Helene varit på blomstermarknad och ätit lunch och fikat på Bottega Louie. En riktig tjejdate! Blomstermarknaden hade fantastiska blommor av alla möjliga slag och färger. Liksom djur är blommor nåt jag älskar. Man blir ju så glad av att se dessa vackra kreationer! Så fascinerad över Guds skapelser! 

Efteråt gick vi till Bottega Louie som alla som åker till downtown bara måste besöka. Om du så bara går in och tittar på de fina bakverken. Vi åt en god lunch och sedan kaffe. Trots alla fantastiska små kakor och tårtor nöjde jag mig med en hallon-makron. Jag ville smaka på en riktigt välgjord sådan och det fick jag. Mamma och Helene tog en smarrig choklad och nöt tårta. 
Vi åkte vid 10 imorse och var hemma vid 15. Allting tar så mycket längre tid här, så det blir inte ofta man bara "sticker ut en liten sväng". En sväng tar flera timmar, så man får inte vara för optimistisk gällande hur mycket tid man har om dagarna. Som väl är är det mesta öppet till 21 eller till 24. 
Nu är klockan strax efter 16:30 och vi ska nog bara softa resten av eftermiddagen/kvällen om vi inte drar till kyrkan ikväll. Vi får se vad som faller sig in. 
Imorgon ska vi besöka observatioriet där Hollywood skylten finns och sen det blir att strosa runt i Beverly Hills. Det ser jag fram emot! 

Kommentera

Publiceras ej