Hej på er! I söndags var vi i Angelus temple-kyrkan på förmiddagen. Om någon av er hört talas om Dream Center så hör de samman. Det ligger i centrala LA, vid Echo Park. Ett inlägg om Angelus temple, Dream Center och deras arbete kommer i ett senare inlägg. En jättehärlig och upplyftande gudsstjänst. Om "More". Att det finns så mycket mer att hämta av livet. 


Efter gudstjänsten åkte vi till Aquarium of the Pacific som ligger här i Long Beach. Det var en sjukt häftig upplevelse! Lois tyckte det var kanonkul! Jag älskar när såna här ställen lever upp till ens barnsliga förväntningar. Man vill bara gå runt som ett exalterat barn som är totalt fascinerad, och när man får göra det, åh det är så coolt! (Ja jag kanske är lite töntig!!)
Djur har ju alltid varit min grej. Även fast jag inte är lika tokig i dem längre så är jag verkligen fascinerad. Vilken skapelse och vilka funktioner de har. Försvarsmekanismer, färger och former för kamouflage och även utseende för att locka till sig partners. Det ÄR häftigt. Lois tyckte också det var jätteroligt. Man blir så glad när hon är glad och stimulerad. Det var mycket intryck för henne. Varmt, mycket folk och massa (vatten)djur att titta på. Alltså kan jag varmt rekommendera detta ställe även för en 1 åring! 
Förutom att det var mycket intryck för ögat fick man även klappa både hajar och rockor. Det fanns matställen och souvenirbutiker m.m. 
Så glad över att man fick fota överallt också. Det är så tråkigt när de förbjuder en att ta kort på såna ställen. Men här kommer en rad spännande bilder! 


Brorsan vid entrén
Lois och sälarna
Ena syrran o pappa klappar hajar
Morfar o Lois
Pappa o Lois. Troligen dagens coolaste bild!

Kommentera

Publiceras ej