På några dagar har vi hunnit med massor. Bland annat shopping och stränder samt en härlig pannkaksfrukost på Uncle Bill's i Manhattan Beach. Vi har även varit i Malibu, Santa Monica och i Venice Beach som kommer i ett annat inlägg. Det var drömmigt! Dagarna går i ett och vi är oftast väldigt trötta när vi kommer hem. Jag fattar inte att vi inte ens har en vecka kvar. Tänk att det då redan gått 1 månad.. Här kommer iallafall en sammanfattning vad vi har gjort i bilder! 

Hemma hos en familjevän
Härlig tomt med fantastisk utsikt.
Syrran spanar. Ser ni Hollywoodskylten?
Bra start på en heldags shopping på Outlets at Orange
Adam, mamma och Helene är på topp
Här var vi och shoppade på Citadel, kan jag varmt rekommendera! Tufft för en liten Lois.
Hittade massa fint på Carter's till Lois!
Pannkaksfrukost i Manhattan Beach med mamma o pappa
Strosar
Underbara "gränder"
Väl påklädd fiskargubbe

Hej! Idag vaknade jag med en sån huvudvärk.. Adam tog morgonen och åkte på en marknad med mamma pappa o Lois så jag fick sova ut. Skönt. 

Igår var vi uppe vid observatoriet (vid Hollywood skylten) och såg ut över hela LA. Sedan åkte vi ner till Walk of Fame och strosade och åt lunch. Sååå mycket folk! Men häftigt var det att bara fått gå där och se spektaklet. Vi var inne i en souvenirbutik som var helg hysterisk med stora skyltar och lampor som blinkade och hög musik. Såklart skulle Lois ha ett minne med från Hollywood så vi köpte en Mimmi. Inte för att hon kommer komma ihåg någonting, men ändå. Mimmi represents. 
Vi var även in på Marshalls och Adam hittade en underbar kaninfåtölj som Lois såklart skulle ha. Vi får se om den får plats i resväskan, annars får den vara här hos mormor och morfar. 
Efter detta åkte vi till Beverly Hills, mest bara för att se alla fina hus. Vi körde även på Sunset Boulevard och Rodeo drive. Gator man bara sett på film tidigare. Konstigt att de finns på riktigt...! 
Det var en jättehärlig dag med, återigen, mycket intryck. Här kommer lite bilder! 


Utsikt över LA
When you see it ✝️
Musse var spännande
<3
Strolling
Lois visar upp Mimmi
Vårt nya hem. Not.
Mamma strosar

Hej! Natt hos er och dag hos mig. Idag har jag, mamma och Helene varit på blomstermarknad och ätit lunch och fikat på Bottega Louie. En riktig tjejdate! Blomstermarknaden hade fantastiska blommor av alla möjliga slag och färger. Liksom djur är blommor nåt jag älskar. Man blir ju så glad av att se dessa vackra kreationer! Så fascinerad över Guds skapelser! 

Efteråt gick vi till Bottega Louie som alla som åker till downtown bara måste besöka. Om du så bara går in och tittar på de fina bakverken. Vi åt en god lunch och sedan kaffe. Trots alla fantastiska små kakor och tårtor nöjde jag mig med en hallon-makron. Jag ville smaka på en riktigt välgjord sådan och det fick jag. Mamma och Helene tog en smarrig choklad och nöt tårta. 
Vi åkte vid 10 imorse och var hemma vid 15. Allting tar så mycket längre tid här, så det blir inte ofta man bara "sticker ut en liten sväng". En sväng tar flera timmar, så man får inte vara för optimistisk gällande hur mycket tid man har om dagarna. Som väl är är det mesta öppet till 21 eller till 24. 
Nu är klockan strax efter 16:30 och vi ska nog bara softa resten av eftermiddagen/kvällen om vi inte drar till kyrkan ikväll. Vi får se vad som faller sig in. 
Imorgon ska vi besöka observatioriet där Hollywood skylten finns och sen det blir att strosa runt i Beverly Hills. Det ser jag fram emot!