Hej! 
Igår tog jag mitt och Lois pick och pack och åkte till Jönköping för att hälsa på (min) farmor och farfar. Vi stannade på Max på vägen och Lois fick sig en burgare och pommes för första gången. Nöjd unge. Jag har varit känslig för och undvikt att ge henne socker och fet mat, men man får väl hitta en balans där. Imorgon åker vi vidare ner till Gbg och träffar mormor och morfar m.f. över dagen. Det kändes viktigt att åka ner nu innan vi åker iväg till LA eftersom vi kommer vara borta så länge. När vi kommer hem är det bara några dagar kvar tills Lois börjar dagis. Efter hennes inskolning börjar jag jobba igen. Och då ska vardagen börja flyta på med rutiner, så då vet jag inte när nästa gång skulle bli att vi fick tillfälle och ork att åka söderut. 
Känns spännande och roligt med jobbet. Känns lite läskigt med dagis men Lois känns redo. Hon älskar att vara med sina kusiner och andra barn och hon är så social. Man märker att hon inte tycker att mamma är så rolig längre utan vill att det ska hända mycket. Hela tiden! Det är härligt att se att hon utvecklas och vill utforska livet. Hon är så nyfiken och glad. Men jag tycker allt hon kan börja sova hela nätter nu. Det kanske faller sig in när dagis kommer igång. 
I eftermiddag var farmor, Lois och jag och shoppade på A6 inför dagis starten (förlåt, as I write kommer jag på att det heter förskola) Lindex hade fått in en hel del inför skolstart så där hittade jag allt Lois behövde. Jag köpte två regn jackor; den med blixtar i 86 och den med svanar i 92 som hon kan ha längre fram. Tydligen utgår den med svanar på och den var nedsatt med 50% (glad mamma) så passade på att plocka hem den med. Det blev även regnbyxor, regnmössa, vantar, stövlar, ett underställ i fleece, en mössa och en höstjacka. Jag blev så kär i höstjackan! Jag köpte allt i 86 och hoppas på att det ska funka bra. Hon kommer vara 13 månader när hon börjar så den storleken känns rimlig. 
Så skönt att ha allt inhandlat, nu är det bara till att märka alla plagg med namnlappar jag beställt. Beställde också namnnappar så att de inte blandas ihop med andra barns. 
Nu är det sängdags. Hoppas på en bra natt då det blir att köra ner till Gbg imorgon. 
So long!

Kommentera

Publiceras ej