Halloj! 

Jag och mr A är barnfria och har åkt på hotellövernattning. Det är så värdefullt att bara få komma bort och njuta av varandra och ett lyxigt dygn. Övernattningen fick vi i present i våras och den utnyttjades lagom till vår bröllopsdag den 23 aug. Då firar vi 3 år som gifta, tänk att det redan gått 3 år. 
Vi checkade in vid 14 på Plaza i Västerås och tog oss sedan till restaurang Kajplats 9 och åt fantastisk god mat. Det blir ingen officiell kräftskiva för vår del det här året så vi gjorde oss vår egen. Skaldjur till förrätt, en skaldjursplateau med krabba, räkor och kräftor till huvudrätt som vi delade på och god efterrätt i fruktigt, syrligt tema. 
Fantastiskt trevlig restaurang med både inne och uteservering med havsutsikt. Efter detta goda promminerade vi tillbaka till hotellet och gick upp till spa avdelningen och ligger just nu och tittar ut över Mälaren och har njutit av bastu och fotbad. Kl 21:30 väntas bio, det blir Dunkirk, någon som sett? 
Det är så fantastiskt värdefullt med såna här tillfällen. Vardagen med jobb och barn, livet, passerar så fort och det är lätt att glömma att man bara ska ta vara på stunderna, och inte minst varandra. Att få komma bort ett dygn och utnyttja det till max där vardagen pausar en kort stund är behövligt ibland, om möjligheten finns. Jag är tacksam att vi fått detta tillfälle. En pre-vacation innan hela familjen Ankarstorm flyger till LA i 4 veckor. Det ska bli fantastiskt. Rätt som det är så är det höst och Lois börjar dagis, Adam jobbar och jag börjar jobba. Men först pausar vi lite till här och nu. 


Kommentera

Publiceras ej