Hej på er! 


Sedan jag bloggade sist har min lilla Lois hunnit ha vattenkoppor. Det var verkligen så tufft för henne. Framförallt i början när det kliar som mest. Men tur hade hon ungen för det spred sig aldrig speciellt mycket utan hon hade framförallt på underkroppen, tur också att hon fick det när hon var såhär liten känner jag då hon inte kunde klia sönder blåsorna så att det skulle bli ännu värre, dessutom tur att hon fick det nu och inte senare- då hade vi inte fått flyga till LA. Och även skönt att hon haft det innan hon börjar på förskolan. Det är skönt att hon är frisk nu så vi kan åka och hitta på saker. Både Lois och mamman blir så rastlösa av att bara vara hemma. 


Idag tog vi en sväng till MoS och träffade Linnea. Linnea är en riktigt god vän till mig och vi blev vänner genom att vi började jobba ihop i samma butik för 3,5 år sedan. Idag är vi båda butikschefer fast i två olika butiker. Det är alltid lika mysigt att ses och vi sätter verkligen igång varandra när vi kommer in på jobb eller andra mål i livet. Vi taggar och peppar varandra och lär och utmanas av varandra. Det sprudlas av idéer som snabbt pendlar över till djupa konversationer som sedan kan bli till gapskratt. En sån givande relation. Det är så viktigt med människor med olika mål i sikte och som man kan ge och ta inspiration och energi av. Man slipar varandra vilket jag tycker är viktigt och härligt i relationer. 


Ikväll ska jag träffa en annan fin och inspirerande vän, Amanda, som fyller år. Förutom nära vän är hon också mamma till Aston som är 4 månader äldre än Lois och snart kommer en till liten kille till världen. Så spännande! Vi längtar! 


Kommentera

Publiceras ej