Hej kompisar! Wow, vad torrt det varit på bloggfronten! Jag kan inte förstå alla supermammor som hinner blogga varje dag, eller varannan dag. En av dessa supermammor är en av mina närmsta vänner; Judith. In och läs hennes senaste inlägg om hennes vardag och hennes lille son Amos, som jag för övrigt fått äran att vara fadder till. I slutet på inlägget hittar du länken till hennes blogg.


Kärleken är nåt de flesta på olika sätt har upplevt i livet. Det finns inget som kan såra så mycket och det finns inget som kan glädja så mycket.
Kärleken som finns i den här världen handlar ofta om villkor. Vi kanske inte säger det rakt ut, men ofta kan det handla om tjänster och prestige. Vi behöver göra saker för att få kärlek tillbaka; om jag gör det här så kommer hon eller han älska mig eller tycka om mig lite mer.
Guds kärlek till oss är precis tvärt om. Han älskar oss som en perfekt far älskar sitt barn. Utan villkor, högre än någonting och vill göra allt för sitt barn. Det finns ingenting du kan göra för att Gud ska älska dig mer. Han längtar efter en relation med dig och att få ge dig det du önskar och vill verkligen visa dig vad kärlek är.
Kärleken har sin fullkomlighet genom Jesus på korset. Korset är ett mysterium och har ett så mycket djupare djup och bredare bredd än vad vi kan ana. Jag skulle inte kunna beskriva det i ett enda inlägg men kommer att försöka få ner genom olika vinklar i olika inlägg. När jag lärde känna Jesus på riktigt var korsets betydelse avgörande. Det var då poletten föll! Jag hade många gånger i livet hört om att Jesus dog på ett kors men jag förstod inte innebörden. Det finns fortfarande massor jag har att lära mig och jag älskar varje gång Gud visar mig nåt när jag läser Bibeln!