Japp, såhär har vårt sovrum sett ut i ett dygn nu efter ett desperat försök att hitta min andra Minnetonka (som förmodligen ligger i en kartong längst in i det andra förrådet).

Den stökiga sanningen. Och det är tyvärr inte alltför sällan det ser ut som hejkonbacon hos oss och det är faktiskt, tro det eller ej, jag, som är den stora boven. Adam har sin hörna med skräp eller smutstvätt. Hag däremot tar upp x antal kvadratmeter av kläder, jackor, skor, väskor, kassar etc som råkar hamna på golven, på sängen, på stolar, toan etc. 
Att packa upp väskor efter att jag varit bortrest är också nåt jag brukar vänta med tills jag ska resa nästa gång. Det är en riktig utmaning att ta sig an! Uppackning av resväska. (Och nej, min Scottland-väska är fortfarande inte uppackad) 

Trots fina, städade bilder, så kan det handla om sekunder, och det ser plötsligt ut som Bagdad. Och det sjuka är... Att jag inte har den blekaste aning om hur det bara kan bli såhär! 

Ironin i detta är ju att jag jobbar i butik, där ordning och reda är AO för mig. Lagerordning, butiksordning, sorterat i högar, pärmar och mappar.
Tur att man kan skilja på jobb och privatliv. 
Eller? 
Jag kanske ändå skulle börja ta med en större del av jobbet hem... 

Vad har ni för nakna sanningar? 

kaos,

2 kommentarer

Judith

25 May 2016 08:59

Haha ja är pclså boven här hemma. MEN, inget slår dedär hahah puss <3

Sandra

25 May 2016 21:57

Hahaha ja väntar oxå hundra år innan jag packar upp mina resväskor 😂😂😂

Svar: Klart du gör bubbis 😂😘
Amanda Ankarstorm

Kommentera

Publiceras ej