Som denna veckas bönesvar tänkte jag dela ett mirakel som hände när jag var ute och körde i söndags kväll och skulle till kyrkan.  

Jag satt i köer och var sen till kyrkan. Adam var hemma och städade och fixade med lägenheten så jag åkte in själv denna gången. Hade verkligen sett fram emot att åka dit och höra Guds ord och träffa härliga människor. Men så var det såklart köer. Jag satt och växlade mellan att krypköra och att köra på 3ans växel och jag satt och bad. 
Från ingenstans påminde Gud mig om en händelse för säkert 1 år sedan då jag gjorde sönder bilens grill där fram. 
Situationen var att mitt på motorvägen och rätt som det var visade temperaturen på 120 grader, alltså MAX temperaturen för motorn, istället för 90 som den brukar ligga på. Ser du denna signalen ska du iprincip stanna bilen direkt. Det vi fick göra var att krypköra längst med vägkanten till närmaste mack och fylla på kylarvätska. Jag var lite för hetsig med att få upp huven och råkade på något vänster slå av grillen från bilen. Hur som helst fick bilen i sig kylarvätska och vi fick vänta en stund så att motorn kunde kylas ner, mätaren sjönk efter ett tag och vi kunde sedan fortsätta köra. 

Denna påminnelse gjorde att jag blickade ner på min termostat, och där visar den på 120 grader!! Problemet är att det var så tjockt med trafik så jag kunde verkligen inte komma någon vart. Jag fick lite lätt panik och började fundera över vart närmsta avfart skulle kunna vara för att kunna köra av till närmsta mack. Utan nåt resultat i varken tanke eller sikte. Jag var ju redan sen.. Ska jag behöva svänga av någonstans för att åka och fixa detta också!? 
Jag började be. 
Jag pekade med mitt finger på termostaten och befallde att motorn skulle svalna i Jesu namn! Jag bad kanske 3-4 gånger och rätt som det är så ser jag hur termostaten bara sjunker, fortsätter sjunka och till slut är den nere på full normal temperatur! 
Jag trodde knappt det var sant. 
Jag fortsatte köra i både krypfart och i normal hastighet och mycket riktigt låg den kvar på 90 grader under resten av bilresan, både in till kyrkan och hem igen. 
Dagen efter, igår, låg den fortfarande på normaltemperatur och jag kunde lugnt åka och fylla på med kylarvätska efter jobbet i samband med att jag tvättade bilen. 

Är inte Gud så god? Att han bryr oss om både vår tid, om våra världsliga ägodelar och om vårt liv? 
Det är så roligt med oss människor att vi direkt ska börja tänka strategiskt och vad VI ska göra. När vi faktiskt bara kan be och ropa på Jesus. Han svarar! 
 
 Vad har du för vittnesbörd att dela med dig av?! Maila mig gärna om du inte vill kommentera, amanda@ankarstorm.se
Jesus, Love, gud, kärlek,Bra morgon som startade kl 9 i solen.  Med Bella. 
It is well with my soul. 
Gud, er, fria, gör, kärlek, livet, sanningen,
God morgon godingar <3 

Har fått flera frågor angående min instagram, här är den. 
Känn er fria att följa! 

Senaste uppladdningen är en film på Lois kvällskick från igår kväll!

@amandaankarstorm baby, bebis, gravid, home, inredning, inspiration, inspo, instababy, instagram, instamama, interiör, preggo, pregnant,