Äntligen, igår kväll, fick vi får kära vagn!
Ser fram emot alla de härliga stunder vi kommer ha tillsammans. Promenader och utflykter! Haha!! 

Det är en CYBEX PRIAM 2 in 1.
Länkar en video här nedan med allt du behöver och vill veta om denna fantastiska vagn!

VÅRT VAL:

  • 2 i 1. Vad jag förstått är den enda skillnaden mot 2 delar är att du faktiskt får två delar, en sittdel och en liggdel och att du kan vinkla benen på sittdelen. Drygt 3000 kr i prisskillnad. På 2 i 1 som vi valde har du samma stomme men byter bara klädsel och på 5 minuter har du sittdelen på plats. Det finns inga begränsningar på hur du kan sätta varken sitt eller liggdelen. Liggdelen kan du ha mot dig eller vänd från dig. Sittdelen lika så samt att du kan fälla den så att det lite större barnet kan sova gott. 
  • Manhattan Grey. Sjukt snygg, melerad färg. Alla deras tyger är melerade och toppen kvalité. Avtagbar/tvättbar klädsel. Kan även rekommendera Olive Khaki färgen. 
  • "All Terrain" hjulen. Lite kraftigare än "Trekking" hjulen och funkar mycket bättre om man går i skog eller på kullersten. "Trekking" är mer för stadskörning. Vi ville såklart inte ha några begränsningar med vår körning. Speciellt inte när vi har fina skogsslingor runt hörnet och eftersom andra hemmet finns i Göteborg där det är mycket kullersten! Dessa hjul kan heller inte få punka, alltså inga "lufthjul". 
  • Kromat chassi, endast för det var läckert med det kromade mot hjulen med de vita detaljerna samt andra små detaljer på vagnen. Finns i svart också om man hellre vill ha det. Stort pluspoäng för hur smidigt det är att fälla ihop och hur smalt det blir! 
  • Tillbehör som man får med: adapter så du kan koppla på din bilbarnstol på chassit. Kolla så att just ditt babyskydd passar. Vi har Maxi cosi vilket ska fungera utmärkt. Perfekt om lillan somnat i bilen och man bara vill lyfta över hela stolen. Du får också med regnskydd. 
  • Tillbehör att köpa till som Adam fick på sin babyshower: Mugghållare och skidor!!

    Vi köpte vår Cybex Priam på Barnens Land i Barkarby i Stockholm. Fantastiskt personal och stor butik med brett sortiment med allt du behöver till din baby! Tack till Ulrik och gänget!

 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Anonym

05 Aug 2016 13:00

Bara så du vet så är det lite mer skillnad mellan den vanliga sittdelen och den ergonomiska. Inte bara att man kan vinkla fotstödet. Största skillnaden mellan de bägge är att i den vanliga kan man fälla ryggstödet helt och därigenom barnet ha möjlighet att ligga helt plant. Dvs det mest naturliga för barnets kropp. I den ergonomiska kan aldrig barnet få en naturlig ställning i kroppen, utan är alltid tvingad till att ligga i en "skål" på rygg. Inte ha möjlighet att lägga sig på sidan eller på mage, om barnet nu gillar det. Barnet sitter ständigt i en och samma position. Tänk dig att du liknar sittdelen med en stol/säng. I ergonomisk sittdel måste barnet sova i en "stol".

Så som sagt, det är mer skillnad än "vinkla fotstödet".

Svar: Så bra att du har koll hörru! Hoppas du är nöjd med din Lux seat!
Amanda Ankarstorm

Kommentera

Publiceras ej