God morgon finisar!

Vilken helg jag har haft!!
Jag har varit totalt slut under flera dagar nu utan att ha gjort ett skit (nästan). Sovit middag, ätit, duschat, repeat. Typ. Med undantag för att jag och svärmor fixade naglarna och lunchade i fredags. Annars har jag haft ont i kroppen och känt mig som en zombie.

Men så i lördags skulle vi hem till Bella och Alex på middag. Trodde jag!!
Adam skulle komma efter jobbet vid 18 och jag var där vid 17. Jag kom in i hallen och kramade om dem båda och Gunvald rusade runt i huset och in i vardagsrummet. Han älskar barnen så tänkte att han såklart sprang till dom.
Jag stapplar in i hallen med smink som jag sovit i bara några minuter tidigare, med en hög, rufsig, sned tofs och berättar att jag precis vaknade och frågar om de har chips medan vi går mot vardagsrummet. Där runt hörnet står 11 stycken av mina underbara vänner och ropar surprise!! Jag blev så extremt överraskad! Hade absolut ingen aning om att detta skulle ske. Har nog aldrig blivit så överraskad i mitt liv haha..

Vi blev totalt 13 tjejer och lite kids. Det hade dukats upp och pyntats i trädgården och Alex stod och grillade hamburgare åt oss. Vi hade lekar, mingel, tårta, bakelser och presentöppning.
Det var såå otroligt lyckat och jag är fortfarande överväldigad av all kärlek och uppmärksamhet jag fick under eftermiddag/kvällen... Och alla presenter..!
Fick bland annat en superfin blöjtårta, massor med underbara kläder, en sänghimmel som jag faktiskt bloggat om tidigare från Numero 74 som du hittar på Miniroom och en Twistshake (som jag för övrigt satt och skulle beställa på lördagsmorgonen men nåt kom ivägen!!)
Detta blev alltså min andra (!!!) babyshower. Galet!? Vännerna i Gbg fixade en för några veckor sedan som ni hittar lite längre ner här på bloggen och Sthlms brudarna hade fixat denna i lördags.
Wow säger jag bara.. Jag är så lyckligt lottad och välsignad över att ha alla mina vänner. Ändå var inte alla på plats vid just dessa tillfällena. Så, så tacksam! Om Lois bara visste hur många mostrar hon kommer ha runt sig och som är taggade på att träffa henne!

Har ni haft er babyshower än? Eller varit med och annordnat någon? 
Skriv och berätta om den eller länka gärna er blogg i kommentarerna!

 

 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej