Hej vänner!
Förra söndagen hade jag och maken gravidfotografering. Är så glad att vi fick tillfälle till detta. Det var mysigt och det är kul att ha bilderna på kulan såhär i efterhand och jag tänkte dela med mig av ett gäng här!
Tanken var att ta kort utomhus men det var så dåligt väder så vi körde inomhus och det gick ju lika bra det. Vi valde att fota på kvällen och att ha svarta kläder för kontrastens och enkelhetens skull. Jag ville inte ha de där (klassiska) krystade bilderna i balklänningar och kostym helt enkelt.
Det var vår nära vän Jonathan som fotade, fantastiskt duktig! Han är superenkel och rolig att fota med och han gör lätt om vardagsrummet eller sovrummet till en studio. Han är även fotograf för Kapellets Barberare. Vill du bli fotad så hör gärna av dig till jonathan.dahlberg@gmail.com .

När man kommer hem från förlossningen kan det vara skönt att ha ett kit med allt du behöver för att klara första dagarna med blödningar, efterbörd, ömhet osv. Det är ju tyvärr verkligheten att "livet down under" kanske inte är i sitt esse första tiden efter pyret tagit sig ut.
Jag har hämtat ut flera startboxar som du får gratis från bland annat Libero, Kronans apotek, apotek Hjärtat osv och med hjälp av dessa har jag samlat ihop alla prover med krämer, bindor och annat man fått med. Har kompletterat med lite "elefant bindor", inlägg för amningen m.m. Köp gärna till en skonsam tvätt att ha i duschen och en go olja att smörja in dig med.

Allteftersom proverna och övriga produkter tar slut så är det bara till att fylla på "Mamma boxen/väskan". I denna vet du och din partner att du har allt du behöver. Precis, din partner också, se till så att det inte bara är du som har koll, då slipper du springa till Apoteket själv.

Finns det något sötare än babykläder? Sjukt nog har jag lyckats hålla mig rätt bra med shoppandet. Vi har fått låna och ärva massa fina kläder och vi har fått mängder på våra babyshowers; bland annat de underbara mockasinerna här nedan.

Hur som helst, Lindex! Massor med underbara kläder, låt dig inspireras nedan av några godbitar jag plockat ut!