Då var det lördag och dags för, jo faktiskt, jobb. En helg i månaden jobbar jag helg. Och den här helgen är det Garden Party som gäller för alla butiker på området där jag håller hus. Det kommer bli riktigt bra drag! 

Som jag tidigare nämnde har jag haft ont i kroppen den senaste veckan. Runt omkring, vid, höfterna och ner mot benen och lite uppåt ryggen. Så himla segt. Har turen att ha en make som kan massera mig. Men åh vad segt det är. 
Jag hade ett samtal med en vän om att "alla" tycker det är så otroligt underbart och glamouröst att vara gravid.
Och ja, det är underbart på massa sätt, vi bär på ett liv som snart ska få komma till världen och som vi har ansvar för att följa genom åren. Och redan nu kan jag gråta av lycka för att jag älskar vår lilla dotter, som jag inte ens fått hålla i mina armar än. 
Men tro det eller ej, det är inte sååå glamouröst som det verkar att vara gravid.  
Mer om detta kommer i ett annat inlägg.. 
Håll er uppdaterade och ha en ljuvlig lördag <3 

frukost, gravid, gravidblogg,

Vilken dag!! Här kommer några sneak peak bilder från våran dag.. Runt 30 pers, massa kärlek, mat, fika, paket och grymt väder! 
Fler bilder kommer inom kort.. 
Nu avrundas kvällen med Little big planet och snart blir det sängen. Haft några tuffa dagar nu med värk i kroppen.. Så vilan behövs.. 

Ta hand om varandra ikväll, 
Love love💗

25år, fest, kalas, kärlek, vänner,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några minuter till... Sovit riktigt gott inatt.. Det har jag verkligen behövt. 
Snart är det upp och hoppa.. Städa och dona inför idag då vi ska ha öppet hus för Adam som fyllde år i måndags. Ska bli så kul!! 
 
Hörs<3